Міграційна служба на Волині відновила роботу. Які послуги надають?

Міграційна служба на Волині відновила роботу. Які послуги надають?
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Державна міграційна служба на Волині відновила роботу. Відділи працюють щодня, окрім неділі, у посиленому режимі.

Про це розповіла «Суспільному» речниця відомства Наталія Левчук. Найпопулярніша нині послуга, за її словами, вклеювання фото дітей у закордонні паспорти батьків.

«Ми багато років не надавали цю послугу, бо для діток виготовляли біометричні документи для виїзду закордон, але при таких обставинах ми повернули цю послугу. Продовжуємо закордонні паспорти з закінчення терміну дії, термін продовжується на зараз на 5 років», – розповіла Наталія Левчук.

З 18 березня міграційна служба відновила прийом документів на паспорт громадянина України і на паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

">http://

Наразі міграційна служба приймає документи для виготовлення термінових та не термінових біометричних документів. Щодо термінів виготовлення – то їх, каже речниця, нині не уточнюють.

«Звичайно, якщо термінові документи вони будуть швидші, як не термінові. Наразі, дати чи це буде за 10 робочих днів чи за сім робочих днів гарантувати ми не можемо», – каже Наталія Левчук.

Скільки людей вже звернулися до міграційної служби, речниця не повідомила. Додала: відвідувачів нині багато. Ціна за виготовлення документів не змінилася. 

Нагадаємо, з 9-го березня на Волині відновили роботу центри зайнятості


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині змінили час комендантської години
Наступна новина Голова Волинської ОВА скасував заборону на продаж алкоголю. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини