Михайло Імберовський: «Прийнятий бюджетний регламент стане містком взаємодії ради та ОДА»

Михайло Імберовський: «Прийнятий бюджетний регламент стане містком взаємодії ради та ОДА»

Пані та панове Бюджетний регламент, про який так довго говорив Михайло Імберовський – схвалено!!!

Завдяки конструктивній позиції переважної більшості обранців волинської громади сьогодні прийнято рішення обласної ради про затвердження Бюджетного регламенту.

Цей документ покликаний стати містком для взаємодії ради та облдержадміністрації в оперативному управлінні та розподілі бюджетних коштів, залучення громадськості до обговоренні рішень щодо обласного бюджету. Крім того це є своєрідна «дорожня карта» для упорядкування процесів формування та використання фінансових ресурсів, необхідних для виконання регіональних цільових програм, спільних проектів громад, спрямованих на соціально-економічний розвиток нашого краю.
В Бюджетному регламенті унормовано проведення бюджетних слухань, перші з яких ми провели перед нинішньою бюджетною сесією. Вони показали необхідність діалогу між головними розпорядниками коштів, представниками виконавчої влади області та депутатами, в ході якого народжуються рішення, необхідні для оптимізації мережі бюджетних установ, економії коштів, з»являються пропозиції для прийняття управлінських рішень.

Мною розроблений проект Бюджетного регламенту, сьогодні сміливо можна назвати спільним дітищем всієї обласної ради, адже до його удосконалення та внесення змін і правок долучились депутати практично з усіх фракцій. Особливо хочу відзначити роль голови регламентної комісії Анатолія Вітіва, який вніс до документу суттєві корективи і доповнення. На мою думку, так і має бути, адже ми попри якісь розбіжності виконуємо одне завдання – розбудовуємо нашу країну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині з церкви викрали ікони
Наступна новина Волинська облрада прийняла бюджет на 2018 рік
Останні новини
Схожі новини