Депутат Волиньради Микола Бущук звітує про депутатську діяльність

Депутат Волиньради Микола Бущук звітує про депутатську діяльність

Звіт про роботу депутата Волинської обласної ради Миколи Васильовича Бущука.

Обраний депутатом Волинської обласної ради  на виборчому окрузі № 24  від Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Член фракції «УКРОП» в обласній раді.

Є членом постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Впродовж року не пропустив жодного засідання сесії Волинської обласної ради та профільної комісії.

Пріоритетним напрямком у своїй роботі, як представника інтересів громади, вважаю питання освіти, медицини та розвитку інфраструктури регіону. Активно співпрацюю з виборцями та за зверненнями громадян клопочуся про виділення матеріальної допомоги із депутатського фонду. Долучаюся до інших колективних звернень про виділення допомоги виборцям із депутатських фондів.

Підготував і подав на розгляд відповідних органів влади та посадових осіб 38 депутатських запитів і звернень. Зокрема, у 26 депутатських зверненнях порушувалось питання про надання матеріальної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах.

Мої запити за зверненнями людей про виділення матеріальної допомоги на проведення операцій і довготривале лікування, реалізовані за рахунок депутатських фондів, комунальної установи «Центр по здійсненню соціальних виплат» та Волинської обласної державної адміністрації.

Ще 12 депутатських звернень були направлені до Любешівського технічного коледжу, ДП «Волинському облавтодору», Волинській обласній державній адміністрації.

Як результат:

1) в центрі с.Бірки встановлено дорожні знаки 5.41 «Автобусна зупинка»;

2) з’ясовані обставини конфлікту працівника з роботадавцем у зв’язку зі звільненням;

3) налагоджено рух автобусів за маршрутом Любешів-Луцьк через Камінь-Каширський, з часом відправлення від автостанції Любешів о 05:30 год., через центр с.Бірки;

4) налагоджено рух автобусів за маршрутом Луцьк-Щитинь;

5) виділені кошти для завершення будівництва зовнішніх електричних мереж для електропостачання електроустановок житлового кварталу.

Крім того, неодноразово на сесіях обласної ради порушував проблеми забезпечення медицини обладнанням, питання лісового господарства та освіти.

На сесії Волинської обласної ради інійціював внесення змін до Регіональної програми увічнення пам’яті учасників  антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій на 2016-2020 роки. Дана пропозиція підтримали депутати ради, в результаті чого на реконструкцію пам’ятника Скорботної матері та воїнам афганцям і спорудження пам’ятного знаку героям Небесної сотні та героям Антитерористичної операції в смт.Любешів, з обласного бюджету, виділили кошти в сумі 351,181 гривень. Загальна вартість робіт, відповідно до кошторису, складала 702,362 гривень.

Будучи членом постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, брав активну участь в обговоренні питаннь діяльності комунального підприємства «Волиньпроект», комунального закладу «Ковельська поліклініка» Волинської обласної ради».

Беру активну участь у заходах районного значення. Зокрема, ініційовано створення музею імені Тадеуша Костюшко, де вже проводяться ремонтні роботи, та кабінету вивчення польської мови.

Постійно здійснюю прийом громадян у своєму окрузі незалежно від офіційних днів і годин прийомів.

Моя діяльність, як депутата Волинської обласної ради, й надалі буде спрямована на задоволення потреб населення як Любешівського району, так і Волинської області в цілому, та ґрунтуватиметься на плідній співпраці з місцевою громадою та владними структурами району й області для вирішення нагальних питань мешканців регіону.

Всі звіти депутатів

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стали відомі подробиці аварії поблизу другої поліклініки у Луцьку
Наступна новина Депутат Волиньради Вячеслав Рубльов звітує перед громадою
Останні новини
Схожі новини