Мініконцерти «благодійників» у Луцьку незаконні, – міськрада

Мініконцерти «благодійників» у Луцьку незаконні, – міськрада

Мініконцерти так званих благодійників із використанням звукопідсилюючої апаратури в різних частинах Луцька незаконні, адже міська рада не давала жодних дозволів на їх проведення.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук у Facebook.

«При дослідженні ситуації, працівниками міськради було виявлено лише повідомлення про захід начальника ГУ НП у м. Луцьку Кічука О.Б., що не є документом, який дає право на проведення таких акцій», – зазначає посадовець.

За його словами, 9 листопада працівники міської ради двічі викликали патрульну поліцію.

«Працівники патрульної поліції приїхали на місце, покрутились та поїхали, ніяк не відреагувавши на порушення», – йдеться у дописі.

Він розповів, що 10 листопада поруч із Центральним ринком муніципали припинили це правопорушення, попри те, що це не входить до компетенції муніципальної варти.

«Закликаємо патрульну поліцію міста Луцька адекватно відреагувати на вказану ситуацію та ненайно припиняти порушення громадського порядку», – зауважив Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Місцеві вибори можуть відбутися влітку 2020-го, – новообраний голова «Слуги народу»
Наступна новина «Жінка з Венери». Фотосесія на березі обмілілого Світязя
Останні новини
Схожі новини