Минулої доби бойовики вели вогонь із гранатометів та кулеметів – ООС

Минулої доби бойовики вели вогонь із гранатометів та кулеметів – ООС
Фото ілюстративне

5 лютого російські окупанти шість разів порушили режим припинення вогню, зокрема відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. 

Про це йдеться у повідомленні штабу ООС, пише Українська Правда.

Зокрема, біля Новомихайлівки збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. 

У цьому ж районі було зафіксовано проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування, який здійснив дистанційне мінування перед позиціями наших захисників міною ПОМ-2.

Біля Світлодарська окупанти вели вогонь в бік наших позицій з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В районі Богданівки, ворожі війська здійснили прицільний обстріл українських позицій з автоматичного станкового гранатомета, а біля Водяного, що на Приазов'ї – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед наших захисників немає.

Від початку поточної доби, 6 лютого, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Водяного, що на Приазов'ї.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді на Волині досі не призначили старосту. Депутати вдруге не голосують за кандидатів
Наступна новина Волинський тренер отримав відзнаку від Міносвіти
Останні новини
Схожі новини