Волинський тренер отримав відзнаку від Міносвіти

Волинський тренер отримав відзнаку від Міносвіти

Керівник спортивно-туристських гуртків, що діють на базі Боратинської школи, методист Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства Віталій Гнатюк отримав нагрудний знак «Василь Сухомлинський» від Міністерства освіти і науки України. 

Про це повідомляють на сайті Боратинської громади.

Нагороду за вагомий особистий внесок у розвиток національно-патріотичного виховання, туристсько-спортивної та краєзнавчо-пошукової роботи вручили під час нагородження працівників у рамках зустрічі з нагоди 80-річчя Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.

«Цілком закономірно, що саме Віталій Дмитрович отримав цю нагороду, адже він – один з найдосвідченіших тренерів громади, який присвятив туристсько-спортивній роботі понад 40 років життя. За цей час він виховав сотні спортсменів, ставши наставником для кількох поколінь туристів. За плечима Віталія Дмитровича незліченна кількість спортивних рекордів та блискучих перемог – його та його вихованців. Знають Віталія Гнатюка і як історика, дослідника, краєзнавця, він – автор книги про історію сіл Боратин, Голишів, Новостав, Рованці «У межиріччі Чорногузки та Стиру», – йдеться на сайті громади.

Довідка: Нагрудний знак «Василь Сухомлинський» – заохочувальна відзнака Міністерства освіти і науки України, що має третій (найвищий) ступінь серед відзнак, запроваджених міністерством. Нагрудним знаком удостоюють наукових, науково-педагогічних і педагогічних працівників, які здійснили вагомий особистий внесок у розвиток загальної середньої освіти, досягли визначних успіхів у навчанні та вихованні підростаючого покоління.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Минулої доби бойовики вели вогонь із гранатометів та кулеметів – ООС
Наступна новина Ще майже сотня волинян захворіла на коронавірус. Одужало – понад 200
Останні новини
Схожі новини