«Мінус один ворог», – депутатка від «Слуги народу» про смерть Антона Полякова. Її освистали в Раді

«Мінус один ворог», – депутатка від «Слуги народу» про смерть Антона Полякова. Її освистали в Раді

Голова комітету з питань соціальної політики, нардепка від «Слуги народу» Галина Третьякова в партійному чаті некоректно висловилась щодо смерті нардепа із фракції «ЗА Майбутнє» Антона Полякова.

Лідер партії Ігор Палиця з трибуни Верховної Ради звернувся до «слуг» з вимогою дати оцінку таким висловам, після чого депутати почали скандувати «ганьба» Третьяковій, – пише ІА «Волинські Новини».

«Тільки що в вашому партійному чаті керівник комітету, який має піклуватись про людей, пані Третьякова написала «одним ворогом менше» про смерть нардепа Полякова. Я хотів би попросити шановну фракцію «Слуги народу» зробити висновки зі слів Третьякової. Вона відома своїм відношенням до дітей, до людей, до країни. Яким би політичним опонентом чи людиною не був пан Поляков, померла звичайна людина і наш колега по парламенту. Прошу вас, пана Стефанчука, сказати, як ви вважаєте треба виходити з цієї ситуації. Такого робити не можна!» – звернувся до «слуг» Ігор Палиця, після чого нардепи з залу почали скандувати Третьяковій «ганьба».

Минулоріч голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Галина Третьякова потрапила в скандал, заявивши, що діти з незабезпечених сімей «дуже низької якості».

Нагадаємо, нардеп Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. 

Після засідання журналісти поцікавились у Третьякової мотивами її повідомлення, проте замість відповіді вона втекла з парламенту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Руслана Стефанчука обрали спікером Ради
Наступна новина Поставки зірвались. Луцьк з запізненням отримає 17 нових тролейбусів
Останні новини
Схожі новини