Назвали причину смерті депутата Верховної Ради

Назвали причину смерті депутата Верховної Ради
Антон Поляков

В ніч на 8 жовтня 2021 року, народного депутата Антона Полякова виявили у непритомному стані на задньому сидінні автомобіля таксі, який зупинили працівники патрульної поліції через порушення ПДР. За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Про це повідомляє пресслужба Київської прокуратури.

За словами водія таксі, за кілька хвилин до того, вказаний пасажир сів в його машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі, після чого останньому стало зле та в нього почалася нудота.

Працівники поліції викликали швидку допомогу, проте проведені ними реанімаційні заходи результату не дали, чоловік помер.

На цей час відомості про смерть народного депутата внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України. Досудове розслідування доручено СУ ГУ НП в м. Києві.

При потерпілому виявлено та вилучено цінні речі, документи, мобільний телефон та грошові кошти.

Автомобіль оглянуто та вилучено, водія допитують слідчі.Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 395 нових хворих та 3 смерті
Наступна новина Подорожчання проїзду у Луцьку. Назвали причини
Останні новини
Схожі новини