Місто на Волині виділило 5 мільйонів гривень на потреби військових

Місто на Волині виділило 5 мільйонів гривень на потреби військових

Сьогодні, 30 березня, у Володимирі депутати підтримали рішення про виділення ще близько 5 мільйонів гривень військовим формуванням. 

Відповідне рішення прийняли на 22 позачерговій сесії Володимирської міської ради. За нього проголосували одноголосно 22 присутніх обранці громади, пише «Буг»

Це було основним питанням, через яке і скликали позачергову сесію, щоб якнайшвидше виділити кошти військовим на запити командирів. 

Відтак депутати прийняли рішення про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 01.10.2021 року №10/4 «Про затвердження Програми матеріально–технічного забезпечення військових частин, Володимир–Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки і мобілізації в громаді на 2021 – 2025 роки»(зі змінами). Та погодили виділення ще додатково близько 5 млн грн на потреби військових.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ремонтують заїзд на вулицю Кравчука. ФОТО
Наступна новина НМТ-2023: випускників з Волині запрошують на безплатний марафон
Останні новини
Схожі новини