У Луцьку хочуть облаштувати сквер на честь загиблих правоохоронців

У Луцьку хочуть облаштувати сквер на честь загиблих правоохоронців

Містян Луцька просять підтримати проект «Оновлення зеленої зони в центрі міста через створення скверу на честь загиблих правоохоронців». 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав дизайнер Дмитро Авраменко

Закремо, на його думку, це надзвичайно важливий проект, де можна вшановувати усіх загиблих правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов'язків.

«Також наявна зелена зона у центрі Луцька виглядає дуже занедбаною і для гарного європейського містечка не дуже добре мати таку ділянку», – зазначає Авраменко та закликає підтримати проект, який потрібен Луцьку.

«Зелених зон не так багато, а ми всі їх так любимо, тому підтримайте цю ініціативу», – наголошує він. 

 

ДУЖЕ ПРОШУ ПІДТРИМАТИ!!! Шановні лучани звертаюсь до всіх мешканців нашого гарного міста, а особливо жителів...

Posted by Dmytro Avramenko on Friday, 2 November 2018

Зауважимо, оновлення зеленої зони в центрі міста через створення скверу на честь загиблих правоохоронців - це облагородження наявного скверу (зеленої зони) у центрі міста на розі вулиць Словацького-Винниченка.

Благоустрій включає ландшафтний дизайн, декоративні зелені насадження, лавки, смітники, встановлення камери спостереження, викладення бруківки та створення газонів, а також наявність скульптури у вигляді зірки.  

Нагадаємо, з першого листопада стартувало голосування за найкращі проекти програми «Бюджет участі міста Луцька».Ознайомитись зі списком можна за посиланням


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Константинополі заявили, що в Україні більше немає Московського патріархату
Наступна новина Луцька спортивна школа - серед кращих в Україні
Останні новини
Схожі новини