У Модерн-Експо - новий ринок: облаштували перший магазин на Кіпрі

У Модерн-Експо - новий ринок: облаштували перший магазин на Кіпрі

Міжнародна компанія Modern-Expo, глобальний виробник і постачальник комплексних рішень для ритейлу, розширює географію експорту.

До переліку 70 країн світу, з якими працює, додалася острівна держава Кіпр, – повідомляє прес-служба компанії.

Сервісна компанія з обслуговування холодильного обладнання Gelo Blue Cooling поповнила ряди дилерів Modern-Expo. Почалося все з візиту до головного офісу та виробництва компанії, що знаходяться в Луцьку. 

«Двоє співвласників сервісної компанії Іван Кочарян та Гіоргіос Ксенофонтос коментують свій вибір так: “Потужності  Modern-Eхро, упроваджена система ощадливого виробництва LEAN, їхні підходи та  інновації — усе це справляє враження  абсолютної якості та надійності. Саме такого партнера ми шукали для того, аби надавати нашим клієнтам найкращі послуги та рішення. І після нашого знайомства з українською компанією це стосуватиметься вже не тільки професійного  холодильного обладнання», – повідомляє прес-служба.

Gelo Blue Cooling представлятиме Modern-Expo на Кіпрі та надаватиме там комплексні ритейл-рішення на основі різних продуктових лінійок компанії.  

Першим проектом став місцевий магазин Thomas Supermarket, формату “біля дому”, де врахували побажання замовника і, не розширюючи торговельної площі, збільшили викладку товару завдяки торговельним стелажам, адаптованим під цей формат. Також для цього  convenience store Modern-Expo надала холодильне обладнання, ботлери і касові бокси.

Співпраця Modern-Expo та Gelo Blue Cooling триває: у розробці — кілька рішень під ключ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як оформити своє житло у стилі Прованс. Поради фахівців
Наступна новина Луцьк читає. Книжкові пристрасті актора Дмитра Безвербного
Останні новини
Схожі новини