Модульні картини в інтер’єрі вашого житла і не тільки

Модульні картини в інтер’єрі вашого житла і не тільки

З’явившись відносно недавно, модульні картини досить швидко встигли завоювати велику прихильність тих, хто бажає прикрасити свій інтер’єр красивим та стильним елементом. Такий елемент декору сьогодні можна використовувати абсолютно у будь-якому приміщенні. Проте для того, щоб модульна картина органічно вписалася в загальне оформлення простору, варто орієнтуватися не лише на свої побажання, але й враховувати особливості того чи іншого інтер’єру. Про те, які особливості мають модульні картини та як правильно їх обирати, поговоримо у цій статті.

Який вигляд мають модульні картини та де їх придбати?

Модульна картина як правило складається з певної кількості фрагментів, які формують єдину композицію. Кількість сегментів та їх розташування у майбутній картині зазвичай визначає замовник. Для того щоб замовити модульну картину, необхідно перш за все визначитись з її розмірами і знати, на скільки сегментів ви її хочете поділити.

Придбати модульні картини на будь-який смак можна тут https://art-holst.com.ua/

 Ви будете приємно здивовані великим асортиментом запропонованих зображень. На сайті магазину «Арт-холст» можна замовити сучасні модульні картини, а також купити красиві картини на полотні. Така річ завжди буде оригінальним подарунком для друзів та близьких. Також компанія займається виготовленням фотошпалер за вашим замовленням.

Процес виготовлення модульних картин

Процес виготовлення модульних картин зовсім нескладний. На льняному полотні за допомогою принтера роздруковують необхідне зображення. На наступному етапі полотно розрізають на декілька частин. Потім ці частини натягують на дерев’яні підрамники. В кінцевому результаті ми отримуємо об’ємне зображення. Зазвичай термін виготовлення такої картини складає кілька днів, але усе залежить від складності роботи.

Якщо ви остаточно визначились з сюжетом майбутньої картини, можна сміливо робити замовлення! Не зважаючи на те, на скільки частин буде розділена картина, усі її сегменти повинні бути витримані у єдиному стилі. Не варто забувати, що модульна картина повинна гармонійно вписуватись в інтер’єр. Подбайте передусім про те, щоб її сюжет гармоніював зі стилем приміщення, в якому вона буде знаходитись. Такий підхід допоможе повністю розкрити потенціал цього предмету інтер’єру та підкреслить його неповторність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Modern Retail Forum-2019 стартує 28 березня
Наступна новина Ким тепер працює екс-губернатор Гунчик
Останні новини
Схожі новини