Modern Retail Forum-2019 стартує 28 березня

Modern Retail Forum-2019 стартує 28 березня

Міжнародна компанія Modern-Eхро, глобальний виробник і постачальник комплексних рішень для ритейлу №1 у Центральній та Східній Європі, проводить 28 березня третій Modern Retail Forum – подію для ключових гравців ритейлу:  хто шукає, прогнозує і діє на полі непередбачуваного ринку ритейлу вже сьогодні.

Третій Modern Retail Forum, а також виставка інноваційних продуктів компанії, проходитиме в рамках Третьої міжнародної спеціалізованої виставки індустрії Retail&Development Business Expo – 2019 на НСК Олімпійський у Києві.

Ще один форум такого ж формату Modern-Eхро проведе 28 травня у Варшаві.

Тема Modern Retail Forum-2019 – «Трансформація в ритейлі: куди ведуть зміни?» Міжнародна компанія Modern-Expo запросила до дискусій та діалогу ключових гравців індустрії. Під час форуму одинадцять спікерів з України, Німччини, Швейцарії, Італії, Польщі розглядатимуть  кейси українських та міжнародних компаній про бізнес-стратегії в умовах інновацій; сучасні напрямки ритейлу, головні тренди в ритейл-дизайні тощо.

Цьогорічний Modern Retail Forum об’єднує  чотири тематичні блоки:

  • Світовий ритейл. На що очікуємо і як реагуємо?
  • Big Data&AI. Від концепції до практики.
  • Тренди в дизайні ритейлу.
  • Нова екосистема ритейлу. Онлайн. Офлайн. Маркетплейси.

Мета Modern Retail Forum-2019 —   партнерство в побудові ефективного бізнесу, новий досвід,  пошук однодумців, інсайти і відповіді на найбільш гострі запитання, що стоять сьогодні перед ритейлом.

Форум та концептуальна презентація обладнання Modern-Eхро відбуватиметься на третьому поверсі НСK «Олімпійський», загальна площа, відведена під експозицію та форум – 287,3 м2. Цього року основний акцент — на інноваційних розробках та продуктах зі SMART-рішеннями. Тут можна буде детально ознайомитися з продуктами  Modern-Eхрo —  Self Checkout, Smart Fridge S9, Smart Shelf, Tunnel Checkout, Parcel Terminal, CoolJet GL та мультимедійним бекволом, і протестувати їх.

Чекаємо вас на  Modern Retail Forum-2019 та на нашому стенді.

Довідково: 
Modern-Expo Group –  міжнародна компанія, постачальник №1 комплексних рішень для ритейлу в Центральній і Східній Європі. Виробничі майданчики, загальною площею 112 000 м², знаходяться в Луцьку (Україна), Верхньодніпровську (Україна) і Вітебську (Білорусь).
Modern-Expo постачає обладнання в понад 70 країни світу; асортимент компанії –  більше 50 тисяч найменувань, зокрема,  торгові стелажі, касові бокси, обладнання з нержавіючої сталі, каси самообслуговування, стелажі високого складування, POS-обладнання, холодильне обладнання; сьогодні компанія також розробляє SMART-рішення для ритейлу.  11 офісів компанії знаходяться в Україні, Франції, Польщі, Білорусі, Німеччині, Великобританії, ОАЕ та інших країнах.
Серед клієнтів Modern-Expo такі відомі компанії, як Groupe Auchan, PepsiCo, Metro AG, British American Tobacco, Philip Morris, Imperial Tobacco, Carrefour, OKKO, АТБ,  Union COOP, E.Leclerc, Fozzy Group, Rewe Group, Zabka, Henkel, SPAR та інші.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку дитину покусав безпритульний собака. ФОТО
Наступна новина Модульні картини в інтер’єрі вашого житла і не тільки
Останні новини
Схожі новини