Море бульбашок, анімація та безліч фотозон: у Луцьку - ярмарок для мам та дітей Baby market. ФОТО

Море бульбашок, анімація та безліч фотозон: у Луцьку - ярмарок для мам та дітей Baby market. ФОТО

У Луцьку за підтримки будівельної компанії «Інвестор» відбувся перший неформальний ярмарок Baby market для малюків, їхніх мам та майбутніх батьків.

Упродовж 15-16 червня у луцькому ПУМі для гостей свята відбуваються різноманітні майстер-класи, пізнавальні лекції, конкурси, бульбашкове шоу та виступи гімнасток.

До слова, в останній день ярмарку проведуть благодійний аукціон, на якому розіграють дерев’яний стілець зі столиком, дерев’яну абетку, дитячий рюкзачок для самостійного вишивання, органайзер для мам та багато іншого.

Усі зібрані гроші віддадуть громадській організації «Ми плюс», які організовують оздоровлення у таборі на Закарпатті для діток-сиріт, напівсиріт, дітей та підлітків – вихованців притулків для неповнолітніх у місті Рожище, дітей-інвалідів та тих, чиї батьки позбавлені опікунських прав.

Першого дня усіх присутніх навчали розпису керамічного посуду від YAGLUNA, макіяжу для себе в декреті за мінімум часу від IRADI, також підготували унікальну програму розвитку дошкільнят від «Клубу Лева», виступ представників Твінс на тему «Як обрати прогулянковий візок для себе та своєї дитини», виступ гімнасток «Sport Estet», масовий запуск бульбашок, лекцію від Маріанни Дмитрук на тему щеплення дітей та «Мультоманію».

«Такі ярмарки в місті вже відбувалися, але в нас представлені відомі магазини Луцька, стартапери та хендмейдери. Ми долучили ще й анімацію, безліч фотозон, майстер-класів, тобто максимально старалися, щоб організувати щось цікаве для дітей та їхніх мам. Нашою фішкою є те, що це не просто ринок, ми відішли від стандарту нудних продавців та нудних товарів і зробили все весело та активно. І це тільки початок», - розповіла одна з організаторок Ірина Ярощук.

На ярмарку свою продукцію представили лише бренди Луцька або ж ті, які мають своїх представників у місті. Серед них Juko4kiks, Twins, Artmade lutsk, Suavinex, Дитячий сон, ImpactWave, Kidhome, Milky Kids, Візерунок, Sweet Home, ХОКА, White Mandarine, Granola Bar, Sweet cake lutsk, Backery & Wine.

Тут гості могли отримати консультації щодо запропонованих продуктів та придбати для своєї малечі те, що найбільше сподобалось і «впало в око».

До речі, представники спонсорів «Перший канал соціальних новин», Кулька-булька, Twins та будівельна компанія «Інвестор» розповідають, що мами та дітки тут отримають позитивні емоції, нові знання та просто цікаво зможуть провести свій час.

«Наша компанія завжди бере участь у заходах, які на меті мають добру справу. У такому форматі ярмарки ніхто ніколи не проводив, адже в одному місці не збиралося стільки цікавих брендів. Що важливо, всі вони місцеві або мають представників з Луцька.

А ми є забудовником, який робить житло з урахуванням того, як там житимуть сім’ї. Завжди, коли проектуємо наші житлові комплекси, думаємо про те, як себе почуватимуть найменші мешканці. Акцент робимо на зручних дитячих майданчиках, які вже можна побачити в ЖК «Струмочок», ЖК «Юпітер» та ЖК «Парковий квартал».

Наприклад, ми маємо такі фішки на майданчиках, як ракета і літачок. Напевно, на цьому ярмарку батьки з дітьми не куплять квартиру, але вони зможуть отримати консультацію від наших менеджерів», - підсумовує менеджер Будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад.

Нагадаємо, ярмарок проходитиме ще й 16 червня. Цього дня проведуть майстер-клас по виготовленню ляльок «ЛЯЛЯ БЯКА», конкурс на кращий малюнок, цікаві лекції, благодійний аукціон та інше.

Текст – Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший)

Фото – Павло БЕРЕЗЮК (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку затримали чоловіка і жінку за непокору поліції
Наступна новина Вперше у Луцьку запустили повітряні кулі: як це було. ФОТО
Останні новини
Схожі новини