Моторошне подвійне вбивство у Луцьку: чоловіку загрожує довічне ув'язнення

Моторошне подвійне вбивство у Луцьку: чоловіку загрожує довічне ув'язнення

У Луцьку 62-річному пенсіонеру, якого підозрюють у вбивстві колишньої дружини та доньки, загрожує довічне ув’язнення.

Як розповіла Суспільному речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, в разі доведення вини, чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, вбивство у будинку на проспекті Соборності, 32 сталося зранку 20 липня.

Загиблим матері та доньці було 56 та 22 роки. Про вбивство правоохоронців повідомили сусіди. Їм чоловік сам розповів про те, що скоїв, – говорить речниця. Його затримали поруч з квартирою, де усе трапилося. В помешканні виявили сокиру, якою чоловік убив рідних.

Ольга Бузулук розповіла, чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності. В травні суд йому присудив 850 гривень штрафу за побиття дружини та доньки і відпустив додому.

Слова правоохоронців підтверджують рідні убитих матері та доньки. Як розповіла Суспільному сестра убитої 56-річної жінки Зоя Ковальська, чоловік бив дружину та доньку упродовж двох десятків років. Подружжя розлучилося, але жили разом через брак грошей на інше житло.

"Вони дуже погано жили. Вони бідненькі і втікали звідси, скільки разів на зйомник квартирах жили. Він їх знаходив і повертав. Життя в неї таке було і щоб так закінчити", – каже родичка загиблих Аліна.

Від рідних загиблих стало відомо, що 22-річна Тетяна цього року закінчила рівненський виш. Її мати працювала в управлінні статистики. Чоловік, якого підозрюють у вбивстві, є інвалідом третьої групи.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: 655 нових хворих та 13 смертей
Наступна новина Вибух на «РівнеАзоті». Стан повітря цілодобово моніторять
Останні новини
Схожі новини