Мріє стати військовим, як тато: на Волині привітали з днем народження сина загиблого Героя. ФОТО

Мріє стати військовим, як тато: на Волині привітали з днем народження сина загиблого Героя. ФОТО

14 листопада секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк завітав до родини загиблого Героя Василя Крищука, аби привітати його старшого сина Вадима з 11 днем народження, який він відзначив цього дня.

Про це повідомляє Володимирська міська рада. 

Вадим Крищук навчається у 5-му класі ліцею “Центр освіти”. Каже, що дуже подобається вивчати інформатику, історію, математику та англійську. Хлопчик із захопленням відвідує гурток бойового гопака та комп’ютерні курси, а щонеділі поспішає із молодшим братиком та мамою до недільної школи. У майбутньому Вадим мріє стати військовим як тато, або будівельником.

Батько 11-річного Вадима – старший солдат 14-ї ОМБр, командир спостережного пункту Василь Крищук, загинув 18 серпня 2018 року в районі поселення Золоте-4 Попаснянського району, де першим прийняв бій з ДРГ терористів.

Смерть 36-річного бійця настала від кулі у серце, яка увійшла збоку від бронежилета і знищила усі плани та сподівання молодого чоловіка. Уже за тиждень він планував відсвяткувати День незалежності України зі своєю родиною, адже на нього чекала двотижнева відпустка. З нетерпінням очікував на татове повернення старший син Вадим, який мріяв піти до 1-го класу за руку зі своїм батьком-героєм. Тепер тато його оберігає як воїн Небесного Легіону.

Іван Юхимюк привітав іменинника від імені міського голови, виконавчого комітету Володимирської міської ради та депутатського корпусу з Днем народження, побажавши йому радісного, безхмарного дитинства під мирним небом України, а також успіхів у навчанні, вірних друзів та здійснення усіх найзаповітніших мрій.

Читайте також: Мер Луцька зустрівся з матерями Захисників Маріуполя, які досі – в полоні росіян


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Задокументовано 11 епізодів імпорту продукції: волинські митники викрили недоброчесне підприємство
Наступна новина Вас знімає «московський батюшка». РЕПОРТАЖ із суду над батьком загиблої медикині 14 ОМБр
Останні новини
Схожі новини