Посаду міністра молоді і спорту пропонують відомому футболістові

Посаду міністра молоді і спорту пропонують відомому футболістові
Олександр Шовковський

Колишній воротар київського «Динамо» Олександр Шовковський може стати міністром молоді та спорту.

Про це прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив в ефірі телеканалу ICTV, пише ТСН.

За словами голови уряду, він запропонував кандидатуру Шовковського на посаду міністра молоді та спорту, але «серйозно цю ідею в Кабміні ще не обговорювали».

Нагадаємо, Гончарук заявив, що наразі в уряді потрібна нова людина, яка координуватиме економічні питання. І це може бути новий віце-прем’єр.

«Багато варіантів зараз обговорюється. Ми хочемо посилити економічний блок, бо у нас фокус на залучення інвестицій. Точно в уряді потрібна людина, яка координуватиме блок економіки, енергетики та інфраструктури», – наголосив прем’єр.

Довідково
Олександр Шовковський (нар. 2 січня 1975, Київ) – колишній український футболіст. Всю кар'єру провів у клубі «Динамо» (Київ). Входить у трійку футболістів, що провели найбільше матчів за національну збірну України. Один із чотирьох воротарів за всю історію футболу, які зіграли 100 та більше матчів в Лізі чемпіонів УЄФА. Один з шести футболістів, що зіграв у Лізі Європи у понад 40-річному віці.
Загалом у єврокубках зіграв 127 матчів, у 36 з яких відстояв «на нуль».
Перший воротар, який на чемпіонатах світу з футболу не пропустив жодного м'яча в серії післяматчевих пенальті (ЧС-2006).
У лютому 2020 року обійняв посаду спортивного експерта Parimatch.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Муніципали не змогли знести паркан на ринку. Луцькрада подала заяву у поліцію
Наступна новина Відомо, коли муніципали продовжать зносити паркан на Центральному ринку
Останні новини
Схожі новини