«Муніципали покрали майно». У Луцьку підприємці Старого ринку перекрили дорогу

«Муніципали покрали майно». У Луцьку підприємці Старого ринку перекрили дорогу
Скріншот з відео «ВолиньPost»

У Луцьку підприємці Старого ринку перекрили дорогу проїжджу частину площі Возз'єднання. Вони нарікають на те, що працівники муніципальної варти міста знесли паркан ринку та «покрали їхнє майно». Пропускають автобуси з медиками та автівки «швидкої», аварійних служб.

Про це стало відомо у прямій трансляції Богдана Климчука у фейсбуці.

«Муніципальна варта без попердження знесла паркан. Що найбільше усіх здивувало – вони покрали людське майно: столи, прилавки поблизу контейнерів. Люди обурилися і є побоювання, що це розчищаються територію для в’їзду бульдозерів для примусового знесення», – заявив голова громадської організації «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов.

Також він зауважує, що припускатись до таких дій під час карантину – недопустимо. До слова, ще однією причиною обурення підприємців є неповне відкриття ринків Луцька, а лише тих точок, де торгують продовольчими товарами.

«Постанова Кабінету Міністрів носить рекомендаційний характер. Там чітко написано «рекомендуємо». Але тільки в нашому місті не можуть знайти порозуміння між бізнесом і владою. Ми не чуємо коментарів санітарного лікаря, який би сказав, що у нас важка епідемічна ситуація. Нам кажуть, що в нас стільки-то захворівших, але реальну ситуацію ми не знаємо», – зазначив Дильов. 

Попереджувальна акція станом на 21:00 уже припинилася: підприємці ринку зібралися на його території і домовляються, як захищати своє майно

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Старому ринку знесли паркан. Фото
Наступна новина Акція на житло у Ковелі: перший внесок 10 % та відтермінування на рік
Останні новини
Схожі новини