Муніципали пояснили, де і як у Луцьку можна смажити шашлики

Муніципали пояснили, де і як у Луцьку можна смажити шашлики

У Департаменті муніципальної варти Луцької міськради роз’яснили, де і як у місті можна смажити шашлики.

Відповідне повідомлення з’явилося у Facebook на сторінці відомства.

«Бажаючі посмажити в Луцьку шашлики, повинні запастися мангалами. В іншому випадку – отримають штраф», – застерігають муніципали.

І пояснюють: у парках, скверах, на територіях приватних домоволодінь, на землі та траві, а також пляжах водойм розводити багаття заборонено.

«Готувати шашлики можна лише при наявності мангалів, про що свідчить поняття контрольоване багаття. Це – коли розводять вогонь не на ґрунті, відкритій поверхності чи в обгородженому цеглою чи каменем місці, а в манглі на ніжках. Всі інші випадки – підпадають під штрафні санкції в розмірі від 340-ка до 1360-ти гривень. Це – передбачено статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення», – зазначають у повідомленні.

І додають, що у Луцьку спеціалізоване місце загального користування з обладнаними мангалами розташоване поблизу Теремнівських ставків та на пляжі в парку імені Лесі Українки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фільм «Червоний», який знімався на Волині, виклали на YouTube. ВІДЕО
Наступна новина У Туреччині встановили рекорд із найдовшої вишиванки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини