Музей-скансен у Рокинях змінює стиль. Що нового

Музей-скансен у Рокинях  змінює стиль. Що нового

Музей історії сільського господарства Волині – скансен, що у селі Рокині, проводить ребрендинг.

Про це повідомили на сторінці музею у фейсбуці.

Створили новий логотип виконаний з низьким рівнем стилізації. Використали яскраві кольори та велику кількість елементів, що по своїй організаційній структурі суперечить терміну «логотип», де стилізація, лаконічність та знаковість є першоосновами.

Основна мета створення нового логотипу - це інформаційний привід для привернення уваги до такої перлини волинського краю, як музей скансен у Рокинях.

Також логотип підходить для брендування сувенірної та рекламної продукції, гарно виглядає на аватарках в соціальних мережах instagram та Facebook.

Елементи, з яких складений логотип, легко прочитуються та створюють цілісну композицію, центром якої є млин, так як музей скансен - сільського господарства Волині. Також важливим елементом логотипу є колос - символ хліборобства, життя, достатку. Наступний, тотожний по масі є козак, по своїй суті не хрестоматійний Мамай, тому що не має усіх необхідних атрибутів, проте має шаблю поруч, що символізує готовність захищати рідну землю.

Зображення небосхилу містить сонце та місяць, що проявляє закон єдності та боротьби протилежностей, який зумовлює постійний розвиток.

Присутні зображення хати та тополь. Поле з маками, як символ пролитої крові за рідну землю.

Усі елементи виконані в стилістичній єдності та вписані в коло - як символ світла, активної енергії та циклічності життя.

Автор логотипу – Василь Цапюк, директор дизайн-студії «Тенета».

Читати також: Чим дивуватиме Торчинський ярмарок


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть відновити фонтан біля Волинської ОДА
Наступна новина Лучан запрошують на коктейль-виставу «Спеції»
Останні новини
Схожі новини