На автошляху Київ-Житомир через забудькуватого водія вибухнула заправка. ВІДЕО

На автошляху Київ-Житомир через забудькуватого водія вибухнула заправка. ВІДЕО

Пізно ввечері 20 червня на автомобільній заправці, розташованій на автошляху Київ-Житомир, стався вибух палива і пожежа.

Причиною інциденту стала забудькуватість водія, який не витягнув зарядний пістолет з горловини паливного бака, – пише Сьогодні

Як повідомляє dtp.kiev.ua, «водій вирішив обслужити себе сам, вставив пістолет в горловину паливного бака, після чого забув витягнути пістолет і почав рух в бік виїзду з АЗС, в результаті чого топливороздаткова колонка була зірвана з кріплень, впала і почався витік газу».

«Сталося загоряння, після якого загорілося обладнання, а потім пролунав вибух. Завдяки встановленій протипожежній системі, вогонь було погашено протягом 11 хвилин», – йдеться в повідомленні.

При цьому винуватець інциденту з місця пригоди зник, а співробітники заправки викликали поліцію. Було відкрито кримінальне провадження за статтею «знищення і пошкодження чужого майна суспільно небезпечним способом».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька бус, щоб пропустити пішоходів, зупинився просто на переході
Наступна новина Креатив. Інновації. Бізнес
Останні новини
Схожі новини