На честь Героя Ігоря Юрасова у ліцеї на Волині відкрили пам'ятну дошку

На честь Героя Ігоря Юрасова у ліцеї на Волині відкрили пам'ятну дошку

У ліцеї селі Залісся відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Юрасова Ігоря Володимировича – випускника цього ліцею з нагоди річниці загибелі.

Про це повідомили у Сошичненській громаді.

Ворог обірвав молоде життя 10 червня 2023 року поблизу населеного пункту Благодатне Бахмутського району Донецької області. Почесне право відкрити дошку було надано батькові Героя та його дружині. Настоятель місцевого храму Віталій Теличко провів поминальний молебень та освятив пам’ятний знак.

Директор ліцею с. Залісся Лідія Карпук, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів рад Сошичненської сільської ради Віталій Ярощук, старостою Нуйнівського старостинського округу Олег Семенюк виступили зі словами вдячності та шани Герою.

«Відтепер пам’ятний знак на фасаді ліцею буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм, героїзм та подвиг Воїна і вірного Захисника нашої Батьківщини. Ми завжди пам’ятатимемо Героя, який поклав своє життя заради того, щоб його сім`я, рідні та всі українці мали майбутнє у своїй незалежній Батьківщині, Героя, який пішов нескореним...» – йдеться у повідомленні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У церкві УПЦ МП на Волині відмовили у молитві за упокій загиблого воїна
Наступна новина «Укрзалізниця» запустила сервіс для родичів поранених військових
Останні новини
Схожі новини