У селі на Волині відкрили пам'ятну меморіальну дошку загиблому Герою Сергію Гундеричу

У селі на Волині відкрили пам'ятну меморіальну дошку загиблому Герою Сергію Гундеричу

Герою Сергію Гундеричу із села Підбороччя Камінь-Каширської громади відкрили пам'ятну меморіальну дошку.

Рік тому, весняний день 16 травня, став трагічним родині Гундеричів, страшна звістка назавжди змінила життя рідних, бо на фронті втратили свого оборонця, – повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Через кілька місяців ще одне горе спіткало сім'ю, помер несподівано рідний брат Сергія, Петро Гундерич, наш захисник, військовослужбовець.

16 травня 2024 року, в день роковин загибелі, на подвір'ї Підбороччанської гімназії-філії відбувся захід з нагоди відкриття та освячення меморіальної дошки Сергію Гундеричу. Пам'ятний знак буде також встановлено і його братові – Петрові Гундеричу, як минуть роковини після загибелі.

Вшанувати пам’ять Героїв прийшли родина, друзі, представники Камінь-Каширської міської ради, педагоги, учні закладу освіти та громадськість.

Міський голова Віктор Пась та керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук висловили вдячність мамі мужніх воїнів, поклали квіти до меморіальної дошки та наголосили на тому, що пам’ять про Героїв України повинна жити вічно в серцях всіх людей, чий спокій боронили солдати Небесного Легіону.

Нагадаємо, Сергій Гундерич загинув під час виконання бойового завдання із захисту України поблизу населеного пункту Торецьк Бахмутського району Донецької області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У пожежі загинув захисник з Волині Анатолій Мрочко
Наступна новина У Луцьку вшанують жертв геноциду кримськотатарського народу
Останні новини
Схожі новини