На Волині відкрили пам'ятну дошку загиблому Герою Валентину Вавришу

На Волині відкрили пам'ятну дошку загиблому Герою Валентину Вавришу

У понеділок, 15 липня, в селі Олеськ Вишнівської громади відбулося відкриття меморіальної дошки Герою Валентину Вавришу.

Воїн помер 15 липня 2022 року у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова в наслідок отриманих поранень, - йдеться на фейсбук-сторінці громади.

Меморіальну дошку встановили на фасаді Олеського ліцею Вишнівської сільської ради з нагоди другої річниці від дня загибелі воїна. На заході були присутні представники влади, рідні, друзі, вчителі та учні ліцею, земляки та жителі громади. 

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано матері захисника Валентині.

Присутні вшанували пам’ять загиблого земляка хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки. На урочистій церемонії зі словами вдячності виступив сільський голова – Віктор Сущик, заступник директора з навчально-виховної роботи – Наталія Марчук та мати захисника – Валентина Вавриш.

«Валентин віддав найдорожче - своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятний знак на стіні ліцею буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг нашого захисника. Світла пам’ять про Героя назавжди залишиться у наших серцях!», - йдеться у дописі. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині військові забрали водія маршрутки під час рейсу, - ЗМІ
Наступна новина У Нововолинську працівники міськради за власні кошти придбали автомобіль для ЗСУ
Останні новини
Схожі новини