На добудову школи №27 виділять три мільйони з Держфонду регіонального розвитку

На добудову школи №27 виділять три мільйони з Держфонду регіонального розвитку

Для добудови школи №27, яка розташована в 55 кварталі, виділять 3 мільйони гривень з Державного фонду регіонального розвитку.

Про це стало відомо у вівторок, 27 лютого, під час засідання комісії з питань попереднього відбору інвестиційних проектів, які можуть фінансуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, пише Волинська правда.

Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук під час своєї доповіді розповів членам комісії, що добудова школи в 55 мікрорайоні потрапила до списку об’єктів, на які виділять державні кошти. Крім школи №27 у цьому списку є ще 13 об’єктів.

«Зараз ми можемо виділити лише 3 мільйони, бо цей проект набрав дуже мало балів і є останнім у списку. Якщо зекономимо кошти на інших об’єктах, то спрямуємо їх на цю школу», – додав голова ОДА Володимир Гунчик.

Загалом на добудову школи №27 потрібно 27,7 мільйона гривень. Як відомо, 10 мільйонів має виділити із міського бюджету Луцька міська рада.

Володимир Гунчик висловив сподівання, що у вересні ця школа вже відкриє двері для своїх перших учнів.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені знайшли загадкові істоти на вершині Евересту
Наступна новина Верховна Рада узаконила платні дороги на території Україні
Останні новини
Схожі новини