На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
Фото ілюстративне

На Донбасі 23 лютого станом на 17:00 російсько-окупаційні війська здійснили 59 обстрілів. Унаслідок цього один український військовий загинув, а ще один травмувався.

Про це повідомляє пресслужба штабу Об’єднаних сил.

Бойовики використовували, з-поміж іншого, реактивні піхотні вогнемети «Джміль», БМ-21 «Град», безпілотники, бойові машини піхоти, артилерії калібру 122 мм, міномети калібру 120 мм та 82 мм, гранатомети та кулемети різного типу, протитанкові ракетні комплекси й стрілецьку зброю.

Вони обстріляли Новотошківське (п'ять разів), Золоте, Попасну (двічі), Південне (сім разів), Піски (чотири рази), Світлодарськ (4 рази), Богданівку (14 разів), Маріуполь (сім разів), Станицю Луганську, Щастя (тричі), Авдіївку (чотири рази), Гранітне й Мар'їнку (п'ять разів).

Читати також: На Донбасі окупанти обстріляли дитсадок і будинки

У штабі наголосили, що українська армія контролює ситуацію та адекватно реагує на потенційні загрози з боку окупантів.

Через збільшення обстрілів з 23 лютого тимчасово призупиняють роботу деякі пункти Держслужби з надзвичайних ситуацій для надання допомоги населенню на Донбасі.

Читати також: Українці за минулу добу надіслали на армію 20 мільйонів. Це більше, ніж за увесь 2021 рік

Нагадаємо, в Україні вводять надзвичайний стан - РНБО. Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов повідомив, що в залежності від ситуацій в окремих регіонах України можуть запроваджувати комендантські години.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі автомобіль заїхав у озеро. Водій потонув
Наступна новина ЄС ввів нові санкції за визнання Росією ОРДЛО
Останні новини
Схожі новини