На дорозі між Локачами та Війницею триває ремонт. Його чекали більш ніж 30 років

На дорозі між Локачами та Війницею триває ремонт. Його чекали більш ніж 30 років

На Волині розпочали ремонт дороги Війниця – Локачі. У проєкті ремонту, який вартує 90 мільйонів гривень, передбачено не лише нове асфальтобетонне покриття, а й також освітлення населених пунктів, тротуари та захисне огородження.

Дорога протяжністю майже 6 кілометрів, що з’єднує Локачі із автошляхом, який веде на місто Володимир-Волинський, не бачила капітального ремонту більш ніж 30 років, кажуть місцеві мешканці.

«Питання уже давно наболіло. Свого часу виділили кошти з бюджету Локачинської районної ради на проєктну документацію, проте грошей на сам ремонт тоді не було. Зараз, за сприяння народного депутата Вячеслава Рубльова, ця проблема зрушилася з місця і ремонт розпочався», – каже староста Війницького старостинського округу Євген Шозда.

На його думку, нова дорога оживить навколишні села, адже це і розвиток інфраструктури, і розвиток сіл. Місцевий люд початком робіт у громаді дуже втішений. Як і темпами робіт. Мовляв, лише тиждень тому зняли старий асфальт, а нині уже поклали новий.

«Ця дорога була в жахливому стані, – констатує голова Затурцівської громади Юрій Ковальчук. – Бо раніше робили тільки ямковий ремонт, який не витримував жодної критики».

За словами начальника Служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака, на різних ділянках дороги зараз тривають різні етапи робіт: і фрезерування, й укладання щебеневого покриття , і, власне, вкладання першого шару асфальтобетонної суміші.

«Це довгоочікуваний ремонт для усіх мешканців Локачинщини. Я щиро вдячний Міністру інфраструктури Олександру Кубракову за те, що чує прохання і відгукується на проблеми виборців 20-го округу, та начальнику Служби автомобільних доріг Волині Анатолію Посполітаку ¬– за оперативність роботи», – уточнює Вячеслав Рубльов.

Він наголошує: ремонт цієї дороги – це те, що він із командою обіцяв. Тож зараз не словом, а ділом вони доводять результативність роботи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку горів магазин родичів голови Підгайцівської громади Семенюка
Наступна новина «Він вміє чути. Це йому до честі», - Михаїл про голову Волинської ОДА
Останні новини
Схожі новини