На гарячу лінію для родичів російських військових почали надходити сотні дзвінків

На гарячу лінію для родичів російських військових почали надходити сотні дзвінків
Фото умовне ALEXANDER REKA

Сотні людей дзвонять на гарячу лінію «Повернися живим з України!» Міноборони України, створену для родичів російських військових.

Про це повідомила телерадіостудія Міноборони України «Бриз» в Facebook, - пише «Українська правда».

«На гарячу лінію для родичів російських окупантів вже дзвонять сотні людей, які розшукують своїх близьких. Захоплені в полон мають можливість подзвонити додому, як цей черговий «заблукавший» з Новокунецького ЗМОПу», – йдеться у повідомленні. 

На відео полонений чоловік говорить, що «командири нас зрадили», що українські  військові вдарили з гранатометів і «половина загону полягла», а сам він «чудом вижив».

">http://

Нагадаємо, увечері 26 лютого у Міноборони України відкрилася  гаряча телефонна лінія «Повернися живим з України!». Там родичі російських військовослужбовців зможуть дізнатися про те, чи ще живі їхні рідні, чи взяті в полон, чи є поранення або вирішити питання про те, коли і як можна забрати тіло загиблого родича з території України.

До слова, у Росії не відкривається сайт Роскомнагляду, а на телеканалах звучить українська музика. Міністерство цифрової трансформації України вважає, що за цим можуть стояти хакери з Anonymous.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЄС, США і Канада відключають Росію від SWIFT
Наступна новина У Луцьку запрацює штаб психологічної підтримки населенню
Останні новини
Схожі новини