Які гуртки на Волині доступні дітям-переселенцям. ВІДЕО

Які гуртки на Волині доступні дітям-переселенцям. ВІДЕО

З 24 лютого на Волинь приїхали 2 387 дітей, з регіонів, де ідуть бойові дії. Нині в області для них доступні заняття в усіх гуртках позашкільної освіти. 

Про це Суспільному розповіла керівниця обласного управління освіти і науки Людмила Плахотна.

320 дітей обрали для себе заняття в еколого-натуралістичних гуртках.

Деякі займаються в гуртках естетичного виховання та технічної творчості.

Гуртки для дітей нині діють майже в усіх містах області. Щодня в Центрі позашкільної освіти у Ківерцях проводять заняття за різними профілями: природознавство, хореографія та вокал.

До занять танцями днями долучилися дві сестри, які приїхали на Волинь з Харкова.

«Щоб діти не сиділи вдома, а були в режимі, вирішили привести їх на танці, тому що у Харкові усі чимось займались, був якийсь режим. Хочемо, щоб вони почали займатися», — розповіла мама дівчаток, вимушена переселенка Ольга Михайленко.

Також у Центрі позашкільної освіти працюють гуртки декоративно-ужиткового мистецтва, початкового технічного моделювання, конструювання повітряних змій, вишивання, в’язання гачком та спицями.

Нагадаємо, що в одному з луцьких кафе кухарі майже місяць безкоштовно готують обіди для вимушено евакуйованих українців, які оселилися на Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра деякі вулиці Луцька залишаться без світла. Адреси
Наступна новина На Волині пацієнтів безплатно прийматимуть лікарі з Канади
Останні новини
Схожі новини