На хабарі спіймали головного лікаря волинської лікарні

На хабарі спіймали головного лікаря волинської лікарні

Сьогодні, 5 жовтня, викрили головного лікаря одного із медичних закладів Володимир-Волинського району на отриманні неправомірної вигоди.  За надання дозволу на оренду приміщення, що перебуває у власності лікарні, посадовець вимагав 400 доларів США.

Зараз вирішується питання про затримання його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – інформує поліція Волині.

51-річний посадовець вимагав у підприємця 400 доларів США за безперешкодну передачу йому в оренду адміністративних будівель для здійснення господарської діяльності.

Учора поліцейські задокументували передачу лікарю першої частини хабаря, сьогодні ж його спіймали «на гарячому» - під час отримання другої. Грошові кошти правоохоронці вилучили.

Нині вирішується питання про затримання порушника та оголошення йому про підозру. Кримінальне провадження відкрите за ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює Волинська обласна прокуратура. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Луцькводоканал» першим в Україні буде виробляти органічне добриво з біомулу
Наступна новина В Україні за добу виявили 12 662 хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини