На Харківщині загинув молодий Герой з Волині Віталій Козей

На Харківщині загинув молодий Герой з Волині Віталій Козей

Страшна звістка знову прийшла у Маневицьку громаду. Захищаючи Україну від російського окупанта, героїчно загинув 30-річний маневичанин Віталій Козей

Віталій Олександрович мужньо захищав рідну Вітчизну від ворога з березня 2023 року. Вдома на нього з нетерпінням та молитвою чекали батьки, молода дружина та синочок, - пише очільник громади Олександр Гаврилюк.

Відважний солдат, навідник єгерського відділення загинув 14 жовтня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Скільки ж горя приносить на святу українську землю підступна ворожа зброя, скільки ж патріотів, сповнених сил Героїв, кладуть у тяжких боях своє молоде, сповнене сил та наснаги життя. Невимовний біль… 

У чорній від горя тузі мама Світлана Миколаївна, батько Олександр Петрович, дружина Наталія, син Артур. Усією громадою схиляємо голови у пошані перед світлою пам’яттю Героя… Щирі співчуття рідним і близьким воїна, - йдеться у дописі.

Про дату та час зустрічі загиблого бійця на рідній Маневиччині, про час та місце поховання повідомлять додатково.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кожен українець має робити свій вклад у перемогу: кухар з Луцька готує обіди нацгвардійцям
Наступна новина У Ківерцях дерево впало на дорогу та заблокувало проїзд
Останні новини
Схожі новини