У Луцьку попрощалися із захисником України Валерієм Павлюком. ФОТО

У Луцьку попрощалися із захисником України Валерієм Павлюком. ФОТО

Жителі Луцької міської територіальної громади попрощалися із захисником України Валерієм Павлюком, який віддав своє життя у війні з російськими окупантами. Сьогодні, 19 жовтня, Героя відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці.

Про це інформує міська рада. 

Лучанин Павлюк Валерій Олексійович (07.04.1968 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 13 жовтня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Першотравневе Харківської області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилася заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

Після завершення панахиди домовину з тілом захисника прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховали Героя на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Вічна пам’ять Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі 14-річний хлопець викрав гроші і зброю у місцевої жительки
Наступна новина На іспит з водіння у сервісний центр МВС у Луцьку можна записатися онлайн
Останні новини
Схожі новини