На кордоні з Польщею запрацював ще один пункт пропуску

На кордоні з Польщею запрацював ще один пункт пропуску

О 01:00 23 червня  відновив свою роботу пункт пропуску «Устилуг-Зосін», що неподалік Володимира. Він не працював повноцінно довгий час через карантинні обмеження, які не послабляла польська сторона.

Відповідно, перетнути кордон до 23-го червня в пункті було неможливо. Ті, хто хотів потрапити на авто в Польщу, змушені були їхати на Ягодин або на Львівщину, – пише БУГ.

Як розповіли у Держприкордонслужбі, відновили свою роботу автомобільні пункти пропуску «Зосин – Устилуг», «Долгобичув – Угринів» та «Кросценко – Смільниця». Зазначили, що Уряд України прийняв рішення щодо відновлення роботи усіх пунктів пропуску на кордоні з країнами ЄС ще 20-го травня 2020-го року. Не відновлювали роботу до цього часу саме на польській стороні.

Для того, щоб перетнути кордон, потрібно мати звичні документи (біометричний паспорт чи віза за запрошенням). Також аби не сидіти «карантин» потрібно зробити ще ПЛР-тест, або експрес тест, який коштує 120 злотих. Вакцинованих осіб при наявності документа, що посвідчує отримання повної вакцини, на карантин не відправляють.

Читати також: У Луцьку в лабораторному центрі роблять швидкі тести на COVID-19


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні розпочався четвертий етап вакцинації. Кого щеплюватимуть
Наступна новина Грім на школу в нашому селі. Розбираємося, чому на Ратнівщині бунтують селяни. І хто винен
Останні новини
Схожі новини