Скільки витратять на утримання пунктів пропуску Волині у 2021-му

Скільки витратять на утримання пунктів пропуску Волині у 2021-му

За інформацією Волинської митниці Держмитслужби, проблемним питанням функціонування діючих пунктів пропуску є їх утримання, модернізація, реконструкція та будівництво.

Про це йшлося під час масштабної онлайн-дискусії, що відбулась сьогодні за ініціативи громадської організації "Європа без бар’єрів" за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження". Від Волині участь у дискусії взяв заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт, – інформує пресслужба облради.

Так, утримання в належному технічному та санітарному стані потребує значних коштів. Відповідно до бюджетного запиту на 2021 рік витрати на утримання МАПП «Ягодин» складають 7164,570 тис.грн, МАПП «Устилуг» – 1257,735 тис.грн, МАПП «Доманове» – 1625,613 тис.грн, МАПП «Піща» – 329,489 тис.грн, МАПП «Пулемець» – 356,533 тис.грн.

До слова, у зоні діяльності Волинської митниці функціонують 5 пунктів пропуску автомобільного сполучення:

  • українсько-польський кордон – 2 міжнародні автомобільні пункти пропуску («Ягодин - Дорогуск», «Устилуг - Зосин»);
  • українсько-білоруський кордон – 3 міжнародні автомобільні пункти пропуску (далі - МАПП) («Доманове - Мокрани», «Пулемець - Томашівка», «Піща - Олтуш»).

Нагадаємо, на Волині хочуть відкрити додатковий автоперехід між Україною та Польщею


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині хочуть відкрити додатковий автоперехід між Україною та Польщею
Наступна новина Рік ректорства Анатолія Цьося. Чим може похвалитися ВНУ
Останні новини
Схожі новини