На луцькій автостанції патрульні перевіряють автобуси. Чи складають протоколи?

На луцькій автостанції патрульні перевіряють автобуси. Чи складають протоколи?

Від часу запровадженя крантину патрульні поліцейські Волині загалом склали на порушників 89 протоколів. Натомість під час перевірки автобусів на луцькій автостанції №1 протоколи не складали. Обійшлися лише попередженнями.

Про це «Суспільному» розповів речник патрульної поліції Богдан Павлович. Каже: маршрутні транспортні засоби перевіряють постійно на дотримання протиепідемічних вимог.

На Луцькій автостанції №1 патрульні перевіряють автобуси. В автобусі «Луцьк-Демидівка» майже усі місця зайняті. Інспектор патрульної поліції Павло Русинчук зробив попередження пасажирам без масок та водію. Каже¸ упродовж години перевірки транспортних засобів адміністративних матеріалів не складали. Обійшлися роз’яснювальною роботою.

"З одним пасажиром провели бесіду. Зробили попередження. В основному обмежуємося попередженнями, так як враховуємо, що складність ситуації і великий штраф", - говорить інспектор.

Одягнув респіратор на вимогу поліції Олександр Іванов. Каже: не вважає носіння масок ефективним захистом.

Водій автобуса Анатолій Лізарук говорить, що коли пасажири сідають в транспорт – усі в захисних масках. Коли сідають – знімають їх.

"Дивишся у дзеркало – ніби усі в масках, а це ж не будеш цілу дорогу сидіти у масці. Треба дорогу глядіти шоферові", - каже водій.

Зі слів прес-офіцера патрульної поліції Волині Богдана Павловича, такі перевірки інспектори проводять постійно, відколи відновили міжміське і міжобласне сполучення рейсових автобусів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «СНУ – піднявся, а ЛНТУ – опустився». Склали загальний рейтинг вишів України
Наступна новина Веслувальниця з Волині виборола 7 медалей на чемпіонаті України
Останні новини
Схожі новини