«СНУ – піднявся, а ЛНТУ – опустився». Склали загальний рейтинг вишів України

«СНУ – піднявся, а ЛНТУ – опустився». Склали загальний рейтинг вишів України

Східноєропейський національний університет імені Лесі Українки зайняв 31 місце, а минулого року університет посідав 37 сходинку.

Портал Освіта.ua склав консолідований рейтинг українських вишів за 2020 рік.

У якості вихідних даних для складання консолідованого рейтингу закладів вищої освіти України використані найбільш авторитетні серед експертів та засобів масової інформації національні рейтинги навчальних закладів України: "Топ-200 Україна", "Scopus" та "Бал ЗНО на контракт", кожен з яких використовує різні критерії оцінювання вищих навчальних закладів.

Отриманий узагальнений рейтинг підсумовує рейтингові місця навчальних закладів за версією "Топ-200 Україна", "Scopus" та "Бал ЗНО на контракт".

Так, очолює рейтинг Київський національний університет ім. Шевченка. Друге місце посів Національний університет "Києво-Могилянська академія", а третє залишилось за Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Східноєропейський національний університет імені Лесі Українки опинився на 31 місці, піднявшись на 6 сходинок, а Луцький національний технічний університет опустився на 79-те місце. Натомість у 2019 році ЛНТУ посідав 70 місце.

Повний перелік тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сергій Притула йде в мери Києва від «Голосу»
Наступна новина На луцькій автостанції патрульні перевіряють автобуси. Чи складають протоколи?
Останні новини
Схожі новини