Вже наступного тижня в Україні можуть посилити карантин

Вже наступного тижня в Україні можуть посилити карантин
Фото ілюстративне

Україна повернеться в жовту зону карантину вже найближчими днями.

Для цього на засідання зберуться комісії з питань техногенної і екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, заявив сьогодні прем'єр Денис Шмигаль на засіданні уряду, пише Gazeta.ua.

"Найближчим часом відбудеться засідання, де розглянуть питання про встановлення жовтого рівня епіднебезпеки по всій Україні. Для уникнення локдауну та червоних зон Україна повертається в режим роботи регулярних засідань комісій ТЕБ та НС", - сказав він.

Жовта зона - базова для всієї країни, передбачає обов'язкове дотримання маскового режиму, фізичну дистанцію у 1,5 м, а також забороняється: проведення масових заходів за участю більш як 1 особи на 4 кв. м. Помаранчева встановлюється після жовтої та свідчить про ускладнення епідемічної ситуації. У червоній зоні передбачається запровадження жорстких карантинних обмежень, які діяли під час січневого локдауну.

Карантин можуть посилити уже з 13 вересня.

Читати також: У Раді назвали три області, мешканцям яких слід готуватися до посилення карантину


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку активісти порпатимуться у смітниках. Нащо і коли
Наступна новина На нафтобазі у Луцьку – багато поліції. Кажуть, навчання
Останні новини
Схожі новини