Як боротимуться з транспортним колапсом на проспекті Перемоги у Луцьку

Як боротимуться з транспортним колапсом на проспекті Перемоги у Луцьку

Маршрутки і тролейбуси створюють затори, забираючи пасажирів біля школи №5, що на проспекті Перемоги у Луцьку. Щоб вирішити проблему, там планують зробити «кишеню».

Про це у п’ятницю, 5 лютого, заявив міський голова Ігор Поліщук.

«Проспект Перемоги зараз найбільш проблемний у Луцьку. Ми вже збільшили інтервали руху транспорту, налаштувавши світлофори, заборонили повороти на вулиці 8 березня і Шухевича, але проблема залишається», - сказав посадовець.

Нагадаємо, у липні минулого року у Луцьку запрацювали нові схеми руху. Відтоді водії, які рухаються від «Там Таму», повинні спочатку проїхати коло біля історичного факультету, повернутися на проспект Перемоги і повернути на 8 березня, не перетинаючи смуги зустрічного руху.

«Якщо спускаємося з мосту на проспекті Соборності, бачимо, що дуже багато перешкод створюють маршрутки і тролейбуси біля 5-ої школи. Тому плануємо зробити там кишеню для громадського транспорту, щоб він не блокував рух», - пояснив міський голова.

«Також плануємо ще збільшити інтервал руху транспорту, щоб більше авто встигало проїжджати, але тоді довше пішоходам доведеться чекати на світлофорах», - додав він.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Луцьку немає жодної нормальної велодоріжки, - міський голова
Наступна новина Степанов анонсував сайт про вакцинацію проти COVID-19 і два списки на щеплення
Останні новини
Схожі новини