На Любешівщині попрощалися з двома загиблими за Україну Героями. ФОТО

На Любешівщині попрощалися з двома загиблими за Україну Героями. ФОТО

26 жовтня Любешівщина провела в останню дорогу мужніх воїнів – Дмитра Зімича та Володимира Остапчука.

Про це повідомляє газета «Нове життя»

Дмитра Зімича поховали у рідному селі В’язівне. А Володимира Остапчука – в Любешові.

Полеглий Дмитро Зімич мав досвід у будівельній справі, раніше працював за кордоном.  Після В’язівненської дев’ятирічки у Любешівському коледжі здобув дві спеціальності – тракториста та механіка. Завершивши навчання, восени 2018-го юнак був призваний на строкову військову службу, яку проходив на Черкащині. Досвід пригодився, коли в квітні цього року вирушив захищати Україну від окупанта. У вересні цьогоріч одружився з коханою Софією Швирид із Любешева. Військового на кілька днів відпустили, аби зміг одружитися. Весілля відклали до перемоги. На жаль, відгуляти його не судилося…Майбутнє цієї сім’ї обірвала війна. 

Цього дня Любешівщина попрощалася з Захисником Володимиром Остапчуком. Селище зустріло свого Героя багатолюддям. Сотні людей прийшли віддати останню шану загиблому захиснику.

Нагадаємо, захищаючи незалежність та волю України, загинув ще один її син – 51-річний житель села Угринів Ярослав Сидор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Арнольд Шварценеггер приміряв рожеву панамку соліста Kalush Orchestra. ФОТО
Наступна новина Як вибрати нерухомість в Італії?
Останні новини
Схожі новини