На Любешівщині ветерани війни отримали понад мільйон гривень

На Любешівщині ветерани війни отримали понад мільйон гривень

В Любешівському районі спрямовують кошти на професійне навчання, реабілітацію та оздоровлення учасників бойових дій. Зокрема, допомогу отримали 998 осіб на суму у понад мільйон гривень. 

Про це повідомили пд час оперативної наради  з начальниками управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Сергія Фесика, - пише Район.Любешів.

На Любешівщині компенсацію за проведення поховання учасників бойових дій, з початку року звернулось 15 осіб , яким виплатили 26116 грн.

Відповідно до бюджетної програми «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням із застосуванням сучасних технологій постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції» протягом 10 місяців 2018 року направлено на професійне навчання 5 учасників, на що спрямовано 26 тисяч 100 гривень. Спеціальність водія категорії «Д» та «С» отримають 5 осіб.

На психологічну реабілітацію направили 2 учасників АТО на суму 14 тисяч 850 гривень.

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням у 2018 році, оздоровили 14 учасників АТО на суму 114 тисяч 515 гривень.

Також на Любешівщині провели виплату для ветеранів війни одноразової грошової допомоги.  Зокрема, виплати отримали  998 осіб   на суму 1 мільйон 114 тисяч 790 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як волинські медики рятували пенсіонерку з інфарктом
Наступна новина Засудили лучанина, який дурив жінок сидячи за ґратами
Останні новини
Схожі новини