На Маневиччині знайшли 12 снарядів, біля яких гралися діти

На Маневиччині  знайшли 12 снарядів, біля яких гралися діти

У Маневицькому району лісівники знайшли 12 артилерійських снарядів часів Другої світової війни. З них 10 снарядів калібру 100 мм та 2 – калібру 122 мм.

Снаряди знайшов старший майстер Чарторийського лісництва ДП «Поліське лісове господарство» Володимир Треля, – повідомляють у прес-службі лісівників.

«Оскільки знахідка є вибухонебезпечною та несе загрозу життю та здоров’ю пересічних громадян, лісівник відразу зв’язався з працівниками ДСНС, які вилучили знайдені снаряди для знешкодження», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Квартал 97. Волинські віпи садили ліс для «правильного озеленення країни». ФОТОРЕПОРТАЖ

Зазначають, що працівник лісгоспу вчасно натрапив на небезпечний предмет, оскільки поруч гралися діти, які могли б наробити собі біди, самі того не усвідомлюючи

«Принагідно нагадуємо волинянам: пам’ятайте самі та пояснюйте дітям, що у разі виявлення небезпечних предметів у лісі, ні в якому випадку не можна брати їх у руки та проводити будь-які дії: переносити, розбирати, підпалювати, завдавати ударів і т.д. Необхідно негайно сповістити рятувальників або ж працівників лісової охорони, які повідомлять у відповідні служби та зорієнтують їх на місцевості», – наголошують лісівники.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинські лісівники хочуть висадити півтора мільйона дерев. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Липинському+» до кінця квітня – акція на квартири. ФОТО
Наступна новина У команді Порошенка кличуть людей на дебати і пропонують заповнити анкету
Останні новини
Схожі новини