У команді Порошенка кличуть людей на дебати і пропонують заповнити анкету

У команді Порошенка кличуть людей на дебати і пропонують заповнити анкету

Команда діючого Президента Петра Порошенка готується до дебатів на стадіоні «Олімпійський» і всім, хто хоче туди втрапити, пропонує заповнити анкету. Про це повідомили сторінці Порошенка у «Фейсбуці».

Нагадаємо, 19 квітня о 19-й годині на НСК «Олімпійський» у Києві мають стартувати дебати між претендентами на пост глави держави.

Кандидат Володимир Зеленський в ніч на 17 квітня у соцмережах оголосив продаж квитків на стадіон. Їх можна замовити на спеціальному сайті. Однак він працює з труднощами. Журналісти «Першого» спробували купити квиток, але безрезультатно. У відеоролику, знятому ввечері 16 квітня на стадіоні, Зеленський заявляв про те, що його команда забезпечить українцям вільний доступ на дебати і нарікав, що кандидат-опонент теж встановлює сцену на стадіоні.

Команда Петра Порошенка  теж запрошує прихильників на стадіон. Для цього пропонує заповнити відповідну анкету. Про це Петро Порошенко повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Прийди і підтримай Петра Порошенка! Разом переможемо! #CтадіонТакСтадіон», - наголошують на сторінці Порошенка.

Дебати розпочнуться о 19:00. Рамки будуть відкритими на вхід з 16.30.  На стадіон можна буде зайти за списками та посвідченнями особи.

«Закликаємо прийти прихильників Петра Порошенка і показати, що ми є, що наш кандидат має реальну підтримку, і що наш вибір – свідомий.  Окреме прохання – не треба атрибутики спортивних змагань. Ніяких фаєрів, дудок, барабанів тощо. Ми йдемо НЕ змагатися хто кого перекричить. Приносьте з собою прапори та символіку в державних кольорах України та Євросоюзу», - йдеться у повідомленні.

З кожним, хто заповнив анкету, мають зв’язатися волонтери, кажуть в команді Порошенка. Для охочих прибути на стадіон обіцяють організувати безкоштовні автобуси з регіонів.

В анкеті просять вказати прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон, з якого міста чи села людина планує добиратися до столиці і чи має потребу в транспорті.

Крім того, 19 квітня у Порошенка оголосили автопробіг «Додай драйву!» з кожного обласного центру до Києва. Прихильники діючого Президента будуть їхати у столицю своїми автівками. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Маневиччині знайшли 12 снарядів, біля яких гралися діти
Наступна новина З травня газ подорожчає на 15%
Останні новини
Схожі новини