На міського голову з Волині склали адмінпротокол

На міського голову з Волині склали адмінпротокол

На Ківерцівського міського голову Олександра Ковальчука правоохоронці склали адмінпротокол за те, що він керував машиною, не маючи водійських прав.

Таке правопорушення міський голова вчинив повторно протягом року, — повідомила речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Відео, де співробітники ківерцівської поліції складають протокол за ч. 5 ст. 126  Кодексу України про адміністративні правопорушення, на міського голову оприлюднив на своїй сторінці у Facebook громадський активіст Сергій Рижков, – пише Суспільне

У разі доведення вини у суді, Ківерцівському міському голові загрожує накладення штрафу з позбавленням права керування авто на строк від п’яти до семи років та з оплатним вилученням машини чи без такого.

Суспільне намагалося отримати коментар від Олександра Ковальчука. Міський голова Ківерців впродовж робочого дня 22 серпня на телефонні дзвінки не відповідав.

Що відомо про адміністративні порушення Ківерцівського міського голови

Зі слів речниці Нацполіції Волині Ольги Бузулук, до адміністративної відповідальності Олександр Ковальчук притягувався і раніше. Зокрема, у 2022 році працівники управління патрульної поліції у Волинській області оформляли протокол за ч. 5 ст.126 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тоді суд наклав штраф у розмірі — 40 800 гривень.

У 2023 році працівники управління патрульної поліції в Івано-Франківській області оформляли ч.2 ст.126 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За цією постановою, штраф становив 3 400 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Правоохоронці розшукують 16-річну лучанку
Наступна новина На проспекті Волі у Луцьку встановили лавки та смітники
Останні новини
Схожі новини