На мультипредметний тест на Волині зареєструвались понад 7,5 тисячі учасників

На мультипредметний тест на Волині зареєструвались понад 7,5 тисячі учасників

У першому етапі реєстрації на проходження національного мультипредметного тесту на Волині встигли зареєструватися понад сім з половиною тисячі учасників, – розповіла Суспільному завідувачка відділу ЗНО і моніторингових досліджень Алла Корнейко.

З 21 червня та до 7 липня триватиме другий етап підтвердження участі в основній сесії НМТ (Національний мультипредметний тест – ред.), що замінив ЗНО-2022 через війну в країні.

"Для другого підтвердження треба зайти на свою інформаційну сторінку, використовуючи логін і пароль, які вони усі мають, і здійснити підтвердження місця проходження мультипредметного тесту", – каже Алла Корнейко.

З її слів, учні 11 класів, які реєструвалися закордоном і попередньо там планували проходити мультипредметний тест, можуть змінити пункт тестування, якщо мають намір повернутися в Україну.

Цьогоріч, у зв'язку з безпековою ситуацією, не будуть поширювати інформацію про адреси тимчасових екзаменаційних центрів та про заклади освіти, в яких діти складатимуть тест. На Волині буде дев'ять населених пунктів, де будуть створені тимчасові екзаменаційні центри.

"Усього їх буде у районі 20-ти, а, можливо, трішки більше. Цьогоріч буде дві зміни. На яку зміну припишуть того чи іншого учасника на тестування – це усе буде зазначено на його інформаційній сторінці", — каже Алла Корнейко.

Цьогоріч основна сесія національного мультипредметного тесту триватиме з 18 липня до 10 серпня, додаткова — 16–20 серпня, а спеціальна — 12–16 вересня.

Читати також: Вступна кампанія 2022: як до неї готуються на Волині. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація на Волинському та інших напрямках. Зведення Генштабу ЗСУ
Наступна новина Російські воєнні книги, йдіть геть. Як це працює у Луцьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини