На Новий рік у Луцьку йтиме сніг, – синоптики

На Новий рік у Луцьку йтиме сніг, – синоптики
Луцьк у стігу (фото konkurent.in.ua)

В останній геть старого року у Луцьку і на Волині прогнозують мокрий сніг і вітер до 10 м/с. А от 1 січня 2019 року, ймовірно, йтиме невеликий сніг.

Про це йдеться у прогнозі Волинського обласного центру з гідрометеорології.

Прогноз погоди на неділю, 30 грудня

У Луцьку – хмарно. Невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень 1-3º тепла.

На Волині на неділю місцями прогнозують невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень 0-5º тепла.

Прогноз погоди на понеділок, 31 грудня

У Луцьку і на Волині буде хмарно. Невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від 2º морозу до 3º тепла.

Прогноз погоди на вівторок, 1 січня

Хмарно. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цьогоріч 60% українців відчули себе щасливими, - опитування
Наступна новина Нардеп Лапін вважає, що воєнний стан треба продовжити
Останні новини
Схожі новини