Нардеп Лапін вважає, що воєнний стан треба продовжити

Нардеп Лапін вважає, що воєнний стан треба продовжити
Народний депутат Ігор Лапін

Воєнний стан в Україні варто продовжити, адже він виявив ряд недоліків у роботі влади в регіонах. А також допоміг вирішити організацію роботи територіальної оборони – вважає народний депутат від Луцька Ігор Лапін.

«В областях, в яких введено воєнний стан, було вирішене питання з резервістами. Розгорталися резервні батальйони. Не тільки в тих областях, де був воєнний стан, але і в інших, батальйони тероборони також були розгорнуті і мали можливість потренуватися. Я вважаю це позитивним», – цитує видання ВАР виступ Лапіна в ефірі телеканалу «Прямий».

Воєнний стан в перші дні показав проблеми на місцях – додав Лапін.

«В Одесі мер міста Труханов не допрацював. Не проводилось ніякої інформаційної політики і люди не знали, що відбувається. Спритники в камуфляжі почали ходити по квартирах і розповідати, що «нам потрібне ваше майно, бо в нас воєнний стан». В той же час, є приклад Дніпропетровської і Запорізької областей, де відпрацювали досить добре», – зауважив депутат.

 «Всі, хто кричав, що воєнний стан водиться аби виборів не було, то Президент своїми діями довів, що це все було не заради виборів, і зроблено все, аби вони відбулись 31 березня», – прокоментував він

«Воєнний стан потрібно продовжувати, і Генштаб говорить, що не завадило б його продовжити. Але нам не відомо всієї інформації, якої володіє Президент. Вважаю, що потрібно продовжити воєнний стан. Але можливо, на сьогоднішній день цього достатньо», – сказав Лапін.

Як відомо, в 10 областях України ввели воєнний стан 26 листопада 2018 року. 26 грудня оголосили про його припинення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Новий рік у Луцьку йтиме сніг, – синоптики
Наступна новина Як піднімуть ціну луцькі таксі на Новий рік
Останні новини
Схожі новини