На підприємстві під Луцьком Генпрокуратура проводить обшуки

На підприємстві під Луцьком Генпрокуратура проводить обшуки

Представники Генеральної прокуратури України проводять обшуки на підприємстві «West Auto Hub», що знаходиться у селі Струмівка під Луцьком.

Про це розповів очевидець події, член виконкому Луцької міської ради Ігор Муковоз, – пише Інформаційне агентство ВолиньPost

«Я вранці приїхав у сервісний центр і побачив, як невідомі особи у чорному, не представившись, ламали охоронників приватної фірми. Один з них зараз знаходиться у лікарні. Його забрали зі струсом головного мозку. Ці люди – співробітники Генеральної прокуратури, які у 2017 році, з метою перешкоджання бізнесу порушили кримінальну справу. Тепер вони раз у 2-3 місяці приїжджають, аби провести невідкладні слідчі дії, які називаються «обшук», – розповів очевидець. 

Ігор Муковоз також зазначає, що кримінальне провадження Генеральної прокуратури було ще у 2017 році, а тому проводити невідкладні термінові слідчі дії у листопаді 2018 року – недоцільно.

«Коли хочете отримати документ, то подаєте запит і власники вам той документ надають. Якщо вони вам документації не надають, то ви маєте право звернутися в суд для вилучення цих носіїв. Але просто приїхати, «ми Генеральна прокуратура, ми два місяці тут не були і зараз знову будемо тут обшук проводити». Ну це виглядає, як державне рейдерство», – зазначив Ігор Муковоз.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині об’єднали два відділи РАЦСу
Наступна новина Осіння краса річки Прип'ять: опублікували вражаючі фотографії
Останні новини
Схожі новини