«Назад у буремні 90-ті?»: на підприємстві біля Луцька прокоментували обшуки. ВІДЕО

«Назад у буремні 90-ті?»: на підприємстві біля Луцька прокоментували обшуки. ВІДЕО
Скріншот із відео

На волинському підприємстві «West Auto Hub», де Генпрокуратура проводить обшуки, прокоментували останні події.

Відповідний допис з’явився на стоірнці підприємства у Facebook.

«ШОК! Назад у буремні 90-ті? Рейдерство, замасковане під обшуки, відбувається на території комплексу WEST AUTO HUB. Почалось о 9:00 і триває досі.

Причина? Невідома.

Гаряче відео "пролому" на територію невідомих громадян (зверніть увагу на праву частину відео), в результаті дій яких постраждав охоронець комплексу. Він знаходиться у лікарні. Стан постраждалого наразі не відомий.

Та, крім цього заблоковано роботу як державних установ, так і приватних. Наразі не працює Митний пост №2 Державної фіскальної служби. Громадяни та імпортери не можуть отримати послуги розмитнення. В результаті ті, хто мали б доставити свої транспортні засоби до місця митного оформлення, не можуть здійснити своє зобов'язання і невимушено можуть порушити закон.

А в першій половині дня не працював і Сервісний центр: ті, хто приїхав за новими номерами чи техпаспортом, можливо, не отримали їх.

Скільки це ще триватиме? І коли повториться наступного разу? Ми не знаємо», – зазначили на підприємстві.

Нагадаємо, представники Генеральної прокуратури України проводять обшуки на підприємстві «West Auto Hub», що знаходиться у селі Струмівка під Луцьком.

 
Відео початку "обшуку"

ШОК! Назад у буремні 90-ті? Рейдерство, замасковане під обшуки, відбувається на території комплексу WEST AUTO HUB. Почалось о 9:00 і триває досі. Причина? Невідома. Гаряче відео "пролому" на територію невідомих громадян (зверніть увагу на праву частину відео), в результаті дій яких, постраждав охоронець комплексу. Він знаходиться у лікарні. Стан постраждалого наразі не відомий. Та, крім цього заблоковано роботу як державних установ, так і приватних. Наразі не працює Митний пост №2 Державної фіскальної служби. Громадяни та імпортери не можуть отримати послуги розмитнення. В результаті ті, хто мали б доставити свої транспортні засоби до місця митного оформлення, не можуть здійснити своє зобов'язання і невимушено можуть порушити закон. А в першій половині дня не працював і Сервісний центр: ті, хто приїхали за новими номерами чи техпаспортом можливо не отримали їх. Скільки це ще триватиме? І коли повториться наступного разу? Ми не знаємо.

Posted by WEST AUTO HUB on Thursday, 22 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дворівневі квартири у «Липинському»: комфорт, якість, доступна ціна. ФОТО
Наступна новина Любешівцям пропонують позбутися зайвого одягу із шафи
Останні новини
Схожі новини