«Не самі бідні люди», - член луцького виконкому Муковоз проти пільг переселенцям

«Не самі бідні люди», - член луцького виконкому Муковоз проти пільг переселенцям
Ігор Муковоз. Фото «Волинських новин»

Член виконавчого комітету Луцької міської ради, колишній головний правоохоронець Луцька Ігор Муковоз вважає, що мерія не повинна надавати право безкоштовного проїзду у тролейбусах дітям переселенців.

Про це він заявив у четвер, 22 серпня, під час засідання виконавчого комітету.

З 2016 року луцька мерія надає пільгу дітям-переселенцям. Вони можуть безоплатно їздити у тролейбусах. Наразі пільгами коритсуються 125 школярів-переселенців.

22 серпня під час чергового продовження терміну дії пільги член виконкому Ігор Муковоз засумнівався, чи варто це робити.

«Я проти надання пільг дітям з такої категорії. Це не сама бідна категорія людей. Є багато лучан, які матеріально ще менш забезпечені, але не отримують такої пільги, як безкоштовний проїзд у громадському транспорті», - заявив Ігор Муковоз.

«Не всі багаті люди приїхали зі сходу. Людям, які приїхали з зони бойових дій, з пекла, потрібно допомогти», - заявив натомість член виконкому Олександр Серватович.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що ця пільга «політична».

«Жодній сім’ї вона не допоможе зекономити суттєві кошти, але це наш жест підтримки жертв війни. Це не ті люди, які кричали: «Путін, прийди». Думаю, настане такий момент, коли всі будуть в рівних умовах, коли закінчиться війна», - заявив Пустовіт.

Зрештою більшість членів виконкому проголосували за продовження пільги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Компанія Bolt в Україні доставлятиме їжу
Наступна новина «Ніхто не хоче їздити», - головний транспортник Луцька пояснив, куди зникла маршрутка №23
Останні новини
Схожі новини