На «Пігмаліон 3D» запрошено експертів міжнародного проекту «Сила Жіночності»

На «Пігмаліон 3D» запрошено експертів міжнародного проекту «Сила Жіночності»

До реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» долучився міжнародний онлайн-проект для жінок «Сила Жіночності», який було створено, в першу чергу, для жінок, які хочуть бути красивими, щасливими і успішними одночасно.

Засновником цього міжнародного клубу є Людмила Пенцак - експерт і бізнес-тренер з управління та мотивації персоналу, коучу управлінського розвитку.

Людмила Пенцак

Сьогодні Людмила Пенцак допомагає зробити стрімку кар'єру на улюбленій роботі або ж вона допоможе без докору сумління та страху піти з ненависної роботи і знайти улюблену справу. Отримувати задоволення від процесу та з легкістю збільшувати доходи.

У своїй діяльності Людмила задовольнила дві свої пристрасті: прагнення до успішної реалізації свого потенціалу і мотивацію до дії.

А на черговому майстер-класі для учасниць «Пігмаліона 3D» інші ведучі клубу «Сила Жіночності» – Віта Коновалова та Ірина Соловей, передали практичні інструменти, що допоможуть їм на етапі створення їхнього проекту.

Віта Коновалова – імідж-терапевт, консультант в методі позитивної психотерапії, автор програм для жінок зі створення усвідомленого образу. Допомагає жінкам позбутися від закомплексованості, «прокачати» впевненість у своїй красі і підвищити власну самооцінку.

Віта Коновалова

Працюючи з Вітою, клієнтки навчаються красиво одягатися і правильно підбирати свій гардероб.

Віта ділиться своїм досвідом у подоланні неприйняття своєї зовнішності. Вірить, що кожна жінка – красива та унікальна, і готова підтримати Вас у розкритті своєї привабливості.

Закликає дівчат звернути увагу на себе, плекати любов до себе і розкривати свою жіночність.

Під час онлайн майстер-класу, Віта поділилася вправами, які допомогли нашим учасницям:

  • Навчитися приймати критику від оточуючих;
  • Оволодіти інструментами, щоб знайти опору в собі;
  • Опрацьовувалися питання самооцінки та техніки, як її піднімати.

Ірина Соловей – автор книги «Подаруй собі ідеальні відносини».

Автор програми «Щасливоюї ​​бути ЛЕГКО». Консультант із врегулювання сімейних конфліктів. Адвокат сімейного щастя. Мама двох дітей, в щасливому шлюбі.

Ірина Соловей

Ірина реалізувала свою дитячу безпосередню мрію - створити живі відносини, де б панували щирі позитивні емоції, яскраві фарби, любов і пристрасть.

Вона закликає кожну жінку замислитися над своїм щастям у відносинах, відчувати свої потреби під час вибору чоловіка. Провела десятки «живих» тренінгів, виступає на ТБ.

Тема, якою ділилася Ірина з учасницями реаліті-шоу, – 7 способів, як бізнеследі може поліпшити відносини з коханим.

Учасниці реаліті-шоу були мегазадоволені та щиро ділилися відгуками у соцмережах на своїх сторінках.

Зустріч відбулася у Міжнародному мовному центрі «Mandarin»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Антоніна Євтодюк про суїциди: «Якщо життя загнало у глухий кут, розвертайтеся!»
Наступна новина «Разом зі мною пасли корів два петлюрівці», - розмова із Сергієм Годлевським. ЛЮДИНА ЧАСУ
Останні новини
Схожі новини